Eniten tein tomaattipohjaista chilisosetta, joka vaikuttaa varsin lupaavalta. Siinä on purkillinen paseerattuja tomaatteja (valmis purkki, missä oli keiton tapaista tavaraa), 2 pientä sipulia, 2 PI 441551:tä, 5 CAP 1151:tä ja 3 Cayannea varsin pieneksi silputtuna, osa jopa sauvasekottimen läpikäyneenä. Laitoin tuotteet kattilaan ja lisäksi 1 dl etikkaa, 1 dl hunajaa ja 1 tl suolaa. Keitin sitä jonkun aikaa, että koostumus oli sopivan paksua ja purkitin neljään purkkiin, jotka umpioin.

198656.jpg
Näyttää varsin hyvältä ja maistuikin. Ei niin tulinen kuin tahna, mutta varmasti hyvä esim. jauhelihakastikkeessa.


Edit 21.8.2007

Tämä toimii. Hyvää esim. jauhelihan, pyttipannun, sipsien ja lihapiirakoitten kanssa. Suosittelen lämpimästi.