14.1.2011 klo 19:11 julistin juhlallisesti ekan aallon virallisesti valmiiksi. Oikeestihan se ei oo täysin valmis, kun puuttuu vielä mm. yks nurkkalista ja sähkökaapista yks lauta ja vähän jalkalistaa, mutta en tiä mimmoset niihin tulee ja koska, niin voi sanoo, että on valmista. Lisäksi puuttuu muutama sisustuksellinen juttu, mm. kukkalautaa, takkapuukaappia, tilanjakajaa, kirjahyllyä jne, mutta ne tulee sitten aikanaan. Myös melkeen kaikkien talkoisiin osallistuneiden palkinta on vielä suorittamatta, koska vaan yks henkilö on vasta saatu ruokittua. Tänään sekin muuttuu paljon, kun tulee mun puolen suku talkooruokailuun. Loppu porukasta hoidellaan tässä alkuvuoden aikana.

Viikon verran viivästyi ekan aallon valmistuminen vielä viimisestä aikataulustakin, kun aulan listat ei tullutkaan loppiaisen jälkesenä perjantaina. Mulla oli sillon vapaapäivä ja tarkotus oli tehdä aktiivisesti remppaa. Loppiaisena saatiin kuitenkin sähkökaapien eteen liukuovet paikoilleen ja meni yllättävän kivuttomasti. No, se viikonloppu meni muissa merkeissä, kun niitä listoja ei ollut. Tällä viikolla sitten ne tuli ja pari iltaa nyhräsin niitten parissa. Ehkä tässä vuosien saatossa on oppinut jotain, kun nekin meni aika kivasti. Lopputulokseenkin oon suht tyytyväinen, eihän ne nyt täydelliset oo, mutta oon nähnyt huonompiakin.

Nyt viikonloppu vaan nautiskellaan ja varmaan alkuviikosta alan purkamaan kylppäriä. Voi toki mennä loppuviikkoonkin, kun pitää käydä myös kauppakierroksella sopimassa kylppärin kalusteista ja muusta sinne liittyvästä. Katotaan, jos vaikka sais joku päivä niin paljon aikaseksi, että laittais tänne kuviakin.