Kattelin tänään taimia oikein päivän valossa, niin ne näyttää varsin hyvältä. Useimmissa tämän vuotisissa taimissa on nupun alkuja ja osassa jopa nuppuja! Mittailin myös vähän, niin pisin Cayanne on 50 senttinen. Tosin valitettavasti runko ei oo kovin vahva. Mun mielestä sais olla mieluummin lyhyt ja paksu kuin pitkä ja ohut. Vai olenko väärässä, kun jotkut tietää nämä asiat paremmin kun mä?

Tarvis kyllä ehdottomasti saada ne pian lopullisiin kasvupaikkoihin, kun kesken satokauden ei kuulemma kannattais paljon siirrellä. Pekka Pouta lupas, että ainakin tällä viikolla on joka yö kymmenkunta astetta lämmintä, niin ne vois hyvin viedä kasvihuoneeseen. Vähän vaan pelkään, että kesä ei ehkä sittenkään tullut vielä jäädäkseen ja saattaa tulla yöpakkasia. Mutta täytyy nyt vielä miettiä ja kattoa koska edes ehdin tekemään niille jotain, kun tässä on yhtä sun toista.

Nyt ei varmaan tuu päivitystä ennen, jos ei tapahdu mitään ihmeitä, niin hauskaa vappua kaikille. Ja olkaaa ihmisiksi, niin mäkin aina teen :)