Tulin tänään viikonlopun riennoista ja chilit oli itänyt huimasti sinä aikana. Varsinkin Ulkoa ja ET on kunnostautunut ja kurkottelivat kivasti kohti ikkunaa. En uskonut, että niissä olisi ihan noin hyvä itämisprosentti, niin istutin ihan liian monta siementä yhteen purkkiin. Niillä alkaa nyt jo olemaan vähän ahdasta. Täytyy harkita, jos poistaisin osan, niin ei tule liikaa kilpailua. Tosin en mitenkään raaskisi vielä koulia niitä toiseen purkkiin, kun eivät välttämättä kestä sitä. Muutenkin saattaa tulla tilanahtaus, jos purkit kovasti lisääntyy, mutta täytynee sitten antaa niitä  "ylimääräisiä" kaikille kavereille.

Jostain syystä pienissä purkeissa ei ole ollut yhtä hyvä itäminen kuin isommissa. Eikä Töistä ole läheskään yhtä pitkällä kuin kaksi muuta. En tiedä onko ero lajikkeesta johtuva vai mullasta, kun siinähän ei ole hiekkaa seassa. Pienissä purkeissahan on samaa lajia puhtaassa ja hiekan sekaisessa mullassa ja varsinkin ET:ssä on eroa havaittavissa. Teen alkuviikosta tarkempaa vertailua.

Minikasvihuoneissa ei ole vielä mitään havaittavissa, mutta en sitä odottanutkaan, kun ovat olleet vasta 3 päivää mullassa.