On taas ollut luvattoman pitkä tauko päivityksissä ja vähän hävettää, vaikka tälläkin kertaa on selitys valmiina. Itseasiassa useempikin. Ensinnäkin on ollut niin paljon muuta tekemistä, kun oli kesälomareissu ja keittiöremontti, joka on vieläkin vähän kesken. Toisekseen ei oo tapahtunut paljookaan. Ilmeisesti chilit otti aika pahasti nokkiinsa, kun vein ne niin aikasin kasvariin, kun ei oo vieläkään yhtään kypsää marjaa. Vihreitä on kuitenkin aika paljon, mutta tuskin ainakaan kaikki ehtii kypsyä. En oikein keksi muutakaan syytä miks ne ei oo kypsynyt, kun muutamalla muulla on kuitenkin tullut hyvä sato mun antamista taimista. Ja porukat vähän pelastaakin tän syksyn, kun sanovat, että saan käydä niiltä poimimassa marjoja, kunhan vaan ehdin. Kirjottelen sitten mitä löyty ja minkä verran ja mitä niistä tuli.

Muista kasveista sen verran, että oma suosikki on ollut kirsikkatomaatti, joita on tullut ihan kivasti ja vieläkin kypsyy päivittäin. Myös herneet on ollut hyviä, mutta mansikat ehkä pieni pettymys. Onhan ne tosi hyviä, mutta linnut on syönyt aika paljon ja osa mädäntynyt suoraan maahan, niin ei oo kovin paljoo saatu ite syödä niitä. Salaatit ja yrtit oli ihan turhia, kumpaakaan en syönyt yhtään ja nyt ne on jo revitty maasta. Oonkin jo vähän miettinyt ens vuotta, niin ehkä laitan vähemmän chiliä, kun kuitenkin on vielä edellisvuotistakin maustetta jäljellä. Tomaattia ainakin pitää laittaa kasvihuoneeseen, kun siellä varmaan antaa vielä paremman sadon. Myös herneitä vois vähän lisätä ja ainakin sijottaa ne paremmin tonne kasvimaalle. Mansikoita ei mun mielestä tarvis välttämättä lisätä, mutta parempi puolisko saattaa olla eri mieltä.

Laitan tonne linkkeihin uuden linkin (Ansu ja Tintti sählää) yhteen askartelu-blogiin, jos joku on kiinnostunut siitä. Se on paremman puoliskon ja sen kaverin blogi siitä mitä ne tekee. Ainakin niitä askarruttaja-koulutuksessa olevan töitä on mahdollista ostaa, että rohkeesti vaan ottamaan yhteyttä, jos innostuit :)