Chilisoosi

 

 

 

200 g chiliä (tuore tai savustettu)

1 sipuli

4 kynttä valkosipulia

2 pientä purkkia tomaattipyreetä

2 purkkia ananasta mehuineen

5 rkl etikkaa

3 rkl hunajaa

2 rkl öljy

1 rkl merisuola

1 tl mustapippurimurskaa

2 tl paprikajauhe

2 tl vanilliinisokeri

Inkivääriä, noin peukalon kynnen kokoinen pala

Voit laittaa muutakin, tuskin menee pilalle...

 

 

1. Pilko kaikki aineet, mitkä pystyt pilkkomaan (koolla ei ole tässä tapauksessa väliä)

2. Freesaa sipulit ja chilit hetki öljyssä.

3. Lisää kaikki muut aineet paitsi etikka ja anna hautua n. 4560 min.

    Maku paranee, kun antaa hautua.

4. Lisää etikka.

5. Soseuta sauvasekoittimella, jos soosi on liian paksua, niin lisää vettä.

6. Tarkasta maku ja lisää tarvittaessa mausteita.

7. Anna jäähtyä ennen nauttimista.

 

Tulinen ei ole loppu!

1917177.jpg