Tänään ei satanut, niin sain tehtyä sen pöydän ja vietyä ekat chilit kasvihuoneeseen. Tosin se pöydän tekeminen oli todella hermoja raastavaa hommaa. Vastoinkäymiset alkoi heti, kun ei ollutkaan tarpeeksi puutavaraa, että olisin saanut neljä samanlaista jalkaa. Muutenkin on vaikea tehdä hyvää jälkeä, kun tekee vanhoista jämistä. Itseasiassa en muista koska olisin viimeksi saanut aikaan jotain yhtä rumaa ja huteraa. Mutta eiköhän se tarkotuksensa aja, eikä sen kanssa pitänytkään osallistua huonekalu-messuille. Ja ainahan sen voi tehdä joskus uusiksi, jos niin paljon alkaa häiritsemään.

Samalla koulin muutaman kasvin isompiin ruukkuihin ja osan vein semmosenaan kasvihuoneeseen. Tällä hetkellä ulkoruokintaan joutui seuraavat kasvit:

ET 2 kpl
Töistä 2 kpl
Lombardo 4 kpl
Lemon Drop 1 kpl
Jalapeno 1 kpl
Ulkoa 1 kpl.

Laitoin ne yöksi harson alle, kun saattaa olla kylmä. Tosin joko siitä pöydästä tuli isompi tai harsosta pienempi kuin suunnittelin, niin se ei ihan riitä reunoilla alas asti, mutta on ne nyt suunnilleen peitossa. Nyt sain keittiön pöydällekin paremmin tilaa, niin useemmat kasvit pääsee hyvin valoon. Vielä on pari laatikkoa vähän kaukana ikkunasta, mutta eiköhän pian lämpene niin paljon, että isot laatikot saa ulos.