Kasvihuoneessa oleva Petteri ei jostain syystä voi hyvin. Se kyllä kukkii mukavasti ja tekee ihan pieniä marjan alkuja, kun kattoo kukan sisään, mutta sitten ne kuihtuu pois. Ne joko tippuu itsestään tai ihan pienestä kosketuksesta. Äskenkin "nypin" niitä 8 kpl. En ymmärrä mistä tämä voi johtua. Ainakin kasvin pitäis jaksaa kantaa marjoja, kun se on selvästi tukevampi kuin sisällä oleva, eikä siinä ole kuin yks marja. Tosin nyt on pari aika lupaavaa alkua, mitkä vaikuttaa siltä, ettei välttämättä kuihdu pois. Jos joku tietää mistä tämä johtuu ja miten kuihtumista voi estää, niin otan vinkkejä vastaan tosi mielelläni.

Yritän saada alkuviikosta otettua taas kuvia, ennakko tietona voin mainostaa, että ainakin Charlston ja Petteri taitaa päästä poseeraamaan. Eurajoella on viikonloppuna markkinat, niin siinä humussa taitaa vierähtää pari päivää, eli aikasintaan maanantaina tulee kuvia. Täällä kun ei tapahdu kuin kerran vuodessa jotain, niin sillon täytyy ottaa koko ilo irti :) Lopuksi tuli vielä mieleen, että kaveri soitti eilen ja kyseli missä chilissä on valkoiset marjat. Toinenkin kaveri kysyi sitä jo aikasemmin, mutta sillon en keksinyt mikä se vois olla. Nyt kun kuulin, että se on ilmeisesti lähtenyt mun siemenistä, tai siis multa lähteneistä siemenistä, niin päättelin, ettei se voi olla mikään muu kuin Charlston. Outoa miten samassa lajikkeessa voi olla niin eri värisiä marjoja. Jos joku tietää siitäkin ilmiöstä enemmän, niin kertokoon mullekin.

Pikkuhiljaa alkaa olemaan käyttöä sadollekin. Äiti kävi eilen hakemassa marjoja, kun niillä ei vielä ole kuin pari kypsää, ja tekee niistä valkosipuli-chili-suolakurkkuja. Ne on kyllä niin hyviä, ettei ole tosikaan :)