Pikku hiljaa alkaa eka  aalto olemaan loppusuoralla ja toinen aalto lähtötelineissä. Uuden vuoden aattona saatiin aulan katto valmiiksi ja viikonloppuna tehtiin paljon pieniä erillisiä hommia. Piti saada listatkin paikoilleen viikonloppuna, mutta olin liian myöhään ostamassa niitä, niin saan ne vasta ens viikolla. Oon silti tyytyväinen viikonlopun saavutuksiin, vaikka välillä tuntuukin, ettei saatu juuri mitään aikaseksi. Sillon pitää vaan kattoa niitä pieniä yksityiskohtia, jotka tekee valmiimman näköseksi. Ehkä suurin yksittäinen työ on, kun uuden vuoden aattona ja -päivänä saatiin puuhellan huuva paikoilleen ja sunnuntaina oli raakaa voimaa käymässä, niin puuhellakin pääsi takas omalle paikalleen. Samaten sähkökaappi muuttui paljon, kun alaosaan laitettiin lastulevyt. Vaikkei niistä tehty viimisen päälle siistejä, niin silti on paljon paremman näkönen kun paljaat putket ja johdot. Ekaan aaltoon kuulumattomana työnä maalattiin kodinhoitohuone. Sinnehän tulee remppa vasta neljännessä aallossa, joka on vasta muutaman vuoden päästä. Päätettiin maalata se nyt väliaikasesti, kun aulan maalia jäi sen verran yli.

Samalla kun oli kerrankin voimaa paikalla, niin alotettiin toinen aalto. Sehän tarkoittaa kylppäriä. Nostettiin poreamme ulos, mutta muuten se saa jäädä odottamaan, että eka aalto tulee valmiiksi. Ehkä viikon päästä alan purkamaan sieltä kaapistoja ja laattoja, jonka jälkeen on ohjelmassa pytyn paikan siirto ja uuden lattialämmityksen asennus. Mutta siitä tarkemmin sitten, kun se on ajankohtasta.

Ekasta aallosta vielä sen verran, että siitä puuttuu tällä hetkellä aulan katto- ja jalkalistat, sekä sähkö/vaatekaapin liukuovet. Vaatekaapin hyllystö myös pitänee rakentaa ennen ovien laittoa. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, niin viikon päästä nämä on tehty. Sen jälkeen on/voi olla vielä pientä viimeistelyä, jota en nyt vielä osaa sanoa. Mutta eiköhän sitä riitä ikuisesti.