N. 2,5 kuukautta meni pitkäksi, mutta nyt on keittiötoimittaja saanut kaikki osat meille ja on paikoillaan. Mutta keittiö ei suinkaan oo silti valmis. Tuuletusluukku puuttuu edelleen, kun on ollut vähän motivaatio hukassa sen(kin) osalta. Ehkä viikonloppuna saan sen verran aikaseki, ehkä en. Sen jälkeen vois pistää ikkunalistat. Suurempi puute on kuitenkin välitilan lasit. Nehän piti tulla jo viikko sitten, muttei oo kuulunut mitään. Pitäis vaan muistaa soittaa joku päivä ja kysyy niistä.

Muutenkin viime aikoina on keskitytty alakertaan, kun vajaan viikon päästä on eka kurssi siellä. Nyt on jo 3/4 lampuista paikallaan ja uuni kytketty. VIelä on pakko saada työtasot valmiiks ennen kurssia, mutta kaikki muu on kivaa ylimäärästä, ei pakollista. Yritän kyllä saada listojakin sinne, mutta katotaan kuin paljon ehtii.

Yläkerrassa ei oo tainnut viime kirjotuksen jälkeen tapahtuu juuri mitään. Aulaan sentään saatiin valot alkupäähän ja ollaan tosi tyytyväisiä niihin. Saneeraustapetit on myös paikallaan, mutta vähän pitäis vielä paklata ennen maalausta. Joskos sitten ens viikolla olis sen vuoro.