Pääsiäisenä se sitten vihdoinkin alkoi ja loppui se loputtomalta tuntunut suunnittelu, tai oikeestaan se jatkuu vielä, muttei oo ainut asia. Niin kun projekteissa yleensäkin, niin eihän meilläkään kaikki mennyt ihan putkeen. Mehän oltiin sovittu asukkaitten kanssa, että autetaan niitä tyhjentämään alakerran työskentelytila, kun päästiin remppaamaan sitä kuukauden etuajassa. Piti mennä kiirustorstaina tyhjentämään sitä, mutta olosuhteiden pakosta homma lykkääntyi pitkäperjantaille. Sieltä ei oltu viety mitään pois, niin meillä meni useempi tunti pelkästään paikan tyhjentämiseen. Seuraava yllätys oli, että seinien vieressä oli aika paljon betonikakkuja, jotka piti saada pois, mutta ne sentään lähti aika helposti. Tämän jälkeen alettiin mittaamaan ja piirtämään lattialämmityskaapelien reittiä (2x92 m), joka sujui aika hyvin. Ehkä pahin takaisku tuli kun alettiin ajamaan uria kaapeleille. Vuokrattiin Ramirentistä semmonen kone mikä ajaa kaks uraa, että on sitten helppo piikata auki se väli. Se kone oli kuitenkin rikki, eikä saatu sillä oikeestaan mitään aikaseksi. Perjantai-ilta jaksettiin tapella sen kans, mutta lauantaina ajettiin urat isolla rälläkällä. Tietäähän sen, että sillon oli maailma täynnä hikeä, pölyä ja rumia sanoja, mutta saatiin kuitenkin urat tehtyä. Sunnuntaina maalattiin katto kertaalleen, mutta maali loppu, niin toinen kerta on vielä vetämättä. Siitä tuli aika kiva, kun näkyy laudan jäljet ja pieniä uria. Myös muutama ylä- ja alajuoksu saatiin paikoilleen seinille. Tarkotus oli valaa myös lämmityskaapelit uriinsa, mutta kun alettiin liimaamaan sitä paikalleen, niin homman työläys yllätti pahasti. Saatiin urakka oikeestaan vasta alkuun, kun tuli ilta vastaan. Siinä liimaillessa meni seuraavakin päivä aika pitkälle ja ehdittiin valamaan ainoostaan toinen kaapeli piiloon. Pääsiäinen menikin nopeesti touhutessa ja arki koitti liian nopeesti. Homma on kuitenkin jatkunut iltasin ja toinenkin kaapeli on jo piilossa, sekä lisää juoksuja seinillä.

Seuraavaksi on tarkotus tasottaa lattia, kun siinä on jonkun verran epätasaisuutta. Viikonloppuna on aikomus myös maalata katto toiseen kertaan ja alkaa villottamaan seiniä. Sen jälkeen alkaa ehkä lämpökin pysymään sisällä, niin saadaan mukavammat työolosuhteet. Tavote on saada koko tila valmiiksi tämän kuun aikana, jolloin sinne voidaan kantaa tavaraa toukokuussa, kun itse asuin huoneiden remppa alkaa, mutta ei oo niin vaarallista, vaikka jäis vähän keskenkin. Portaat ainakin tulee puuttumaan vielä sillon ja niitten kans saattaakin mennä pitkälle kesään, tai jopa syksyyn.

Kuviakin on tullut otettua matkan varrelta, mutta pitää kattoo koska ehdin laittamaan niitä tänne, kun nyt oon töissä ja kuvat kotona.