Eilen kasvit oli ulkona lähes koko päivän, siis ne laatikot. Kävin pari kertaa kastelemassa niitä, mutta en vahtinut sen enempää. Nyt kun niitä ei ollut tuettu ylhäältä asti, niin ne pääsi kallistumaan pahasti seinää päin, jolloin ylimmät lehdet oli mustalla vesipellillä. Tietäähän sen miten siinä kävi, kun aurinko oli lämmittänyt sen pellin, niin lehdethän paloi. Nyt en enää vie niitä ulos edes päiväksi ennen kuin saan tuettua ne kunnolla. Tavoite on rakentaa niitten päälle jonkun näköinen kehikko mistä ne voi laittaa roikkumaan. Sitä samaa kehikkoa voi sitten käyttää kasvien peittämiseenkin.

Tänään kävin pitkästä aikaa kasvihuoneessa tekemässä jotain muutakin kuin vain kastelemassa. Parantelin vähän niitä harsoja siellä seinillä, kun meinasivat tippua. Nyt laitoin ne teipillä kiinni, niin pitäis pysyä vähän paremmin. Kasvit on selvästi viihtynyt avomaassa ja kasvua on selkeästi havaittavissa. Samalla huomasin, että  purkissa oleva Ulkoa on tehnyt jo muutaman marjan ja kukkiakin on vielä. Se on ihan selvästi tunnistettavissa samaksi puskaksi kuin viime vuonna ja on paksumpi kuin muut kasvit. Odotan paljon siltä tänäkin vuonna, vaikka ruukku saattaa olla turhan pieni.

Tällä hetkellä suuria suosikkeja on se risteytys. Siis se missä on pitkä runko, mutta pienet marjat. Marjoja on jo 7 ja ne näyttää tosi hyviltä. Laitan kuvia taas joskus, viimeistään sitten kun se kehikko on valmis.