Nyt on ensimmäinen huone valmis, kun vaatehuone sai tänään lattialistat. Tai oikeestaan sekään ei oo ihan täysin valmis, kun sähköjä puuttuu vielä vähän, mutta niitä en tee ite, niin lasken sen valmiiksi. Muutenkin alkaa näyttämään aika hyvältä, mutta niin pitääkin, kun viikonloppuna on kauan odotettu muutto. Makkarista puuttuu vielä vähän listoja ja päätyseinän kuvion maalaus, mutta se on muuten valmis. Olohuoneesta puuttuu lattia, mutta seinät ja katto on listoja myöten valmis. Aulassa on lattia tehty niin pitkälle, kun tehdään ennen muuttoa ja loput vasta heinäkuussa. Vessa oltais haluttu valmiiksi ennen muuttoa, mutta kalusteiden toimittaja ei varmaankaan saa niitä valmiiksi vielä tällä viikolla, niin ollaan suosiolla jätetty se muutenkin kesken.

Pääsääntöisesti asiat on mennyt ihan hyvin ja saatiin paljon aikaseksi viime viikolla. Olohuoneen tapetit vaan oli pettymys. Saatiin pätevä mies laittamaan ne paikalle, mutta tapetti oli laadultaan huonoa, vaikka hinta anto ymmärtää muuta. Oli jo kaupassa varmistettu, että ovat samaa erää, mutta silti yks rulla oli selvästi vaaleempaa kuin muut. Lisäksi oli printtivirheitä, jotka näkyy hyvin, kun tummassa tapetissa on valkosia paikkoja. Eikä ne kuviotkaan osu täysin yksiin, kun viereisissä vuodissa on yläpää täydellisesti kohdallaan, mutta alapäässä kuviot ei kohtaa. Oon soittanut asiasta, mutta kaupassa ei ollut tapettivastaava työvuorossa, joten jätin soittopyynnön. Ehkä asiasta saadaan lisätietoa vielä tällä viikolla, jos kyseinen henkilö on joku päivä töissä.

Ollaan jo aika paljon pakattu tavaroita ja jokunen muuttokuorma viety, mutta ei vielä mitään isompaa. Viikonloppuna meinataan kantaa kaikki tavarat ja tavote on lauantaina jäädä ekaa kertaa yöksi. Mikäs sen mukavampi tapa viettää juhannusta. :)