Viime päivinä on tapahtunut kaikkee pientä chili-rintamalla, mutta tietoliikenneongelmien ja pikku kiireitten takia en oo ehtinyt päivittämään blogia. Vois alottaa siitä, että olohuoneessa ollut viime vuotinen Habanero sai lauantaina häädön ja sitä ei oo näkynyt sen jälkeen. Se oli varsin huonossa kunnossa, eikä oikein viime vuonnakaan antanut satoa ja vielä kun se oli vähän edessä, niin heitin sen pihalle.

Sunnuntaina taas kasvit lisääntyi kahdella Lihiksellä, eli Dionaea Muscipula:lla. Niille jotka ei osaa latinaa, niin kerrottakoon, että ne on lihansyöjäkasveja, jotka tunnetaan kotoisasti Kärpäsloukkuina. Jos vaikka tästä hyvästä ei kesällä kärpäset juhlis tässä kämpässä.

Maanantaina olin taas ahkera ja koulin chilejä isompiin purkkeihin. Kaikki ei päässyt vielä muuttamaan, kun ei oikein oo tilaa ja toisekseen niillä oli tosi onnettoman kokosia juuria. Muutenkaan ei kaikki oikein vakuuta vahvuudellaan, mutta katotaan miten ne jaksaa. Kuvasta voi käydä kattomassa miten tällä kertaa järjestelin ne uusiin ruukkuihin.