Nyt on se aika vuodesta, kun syksyllä säilötyt tuotteet on parhaimmillaan. Se etikkaliemi ei välttämättä ollut paras vaihtoehto. Kyllähän niitäkin syö, mutta ei ole niin hyviä kuin kaupasta ostetut jalapenot. Pakkasesta en ole vielä mitään maistanut, mutta tomaattipohjainen sose on loistavaa. Maistoin sitä pikkulusikalla ja se tuntui tosi miedolta. Vähän ajan päästä kuitenkin tuli aika tulinen jälkimaku. Laitoin sitä jauhelihan sekaan ja oli tosi hyvää. Tänä vuonna pitää tehdä sitä enemmän, kun nyt mulla ei ole sitä kuin pari pientä purkkia.

Joululahjaksi sain myös purkillisen kuivattua jalapenoa ja nekin on varsin hyviä. Ne on aika isoina palasina, n. 2 millisiä, mutta ei yhtään huono vaihtoehto sekään. Ne ei ole mahdottoman tulisia, mutta varsin hyviä kuitenkin. Miira ja Riku voisi kanssa joskus kommentoida mitä mieltä ovat siitä tomaattipohjaisesta soseesta, jota annoin niille synttärilahjaksi.