Eilen sain niin paljon aikaseksi, että pyysin isän kaveriksi ja laitettiin putkihommat kuntoon. Jo aikasemmin oli vaihdettu se rikkinäinen putki ja oli yllättävän helppo homma. Laitoin kupariputkella vanhan ja uuden putken yhteen, niin sitä pääsi samaan aikaan vetämään ja työntämään. Koko vaihtoon meni alle tunti ja itse veto/työntö touhuun pari minuuttia :)

Eilen sitten korjattiin pari tiputtavaa kohtaa ja laitettiin lämminkin vesi tulemaan kylppäriin asti. Samalla saatiin kierto aikaseksi. Illalla vähän arvelin, että mahtaako toimia, mutta yöllä poikaa pestessä huomasin, että toimii. Lämmin vesi tulee pikkuvessaan ja suihkuun huomattavasti entistä nopeemmin, kylppärissä eron pitäis olla vielä reilusti isompi. Oon kyllä tosi tyytyväinen lopputulokseen, vaikka vaikeuksia olikin. Eikä nytkään kaikki mennyt ihan kerralla nappiin. Kylppärin putkitilassa vuoti vielä yks liitos. Kiristin sitä jo, mutta pitää vielä seurailla pari päivää, että auttoko vai vieläkö vähän vuotaa.

Nyt on viikonloppuna taas muuta ohjelmaa, mutta ens viikolla olis tarkotus jatkaa. Vielä puuttuu listat, vesikalusteet ja kalusteet, niin menee jokunen ilta, mutta ehkä se joskus valmistuu.