Aloitetaan niistä hyvistä, kun ne on aina mukavampia, tosin niitä on vähemmän. Habanero on jatkanut mukavasti värin vaihtamista ja ensimmäiset kymmenkunta on jo selvästi enemmän punaruskeita kuin vihreitä. Jos jatkossa on yhtä lämpimiä ilmoja kuin tänään, niin uskon, että viikon päästä pääsee jo maistelemaan. Meinaan samalla kerätä ensimmäiset Charlstonit talteen, vaikkei ne punaisia olekaan. Ne vaan on niin mustia, etten oikein usko niitten enää vaihtavan väriä.

Sitten niihin huonoihin uutisiin. Muut lajikkeet ei ole osoittanut pienintäkään merkkiä kypsymisestä. Lisäksi pari toisessa kukkalaatikossa olevaa Cayannea on vähän kärsinyt. Alkuviikosta toinen oli tosi pahasti kallellaan ja toinen ihan täysin kaatunut. Laitoin niille samanlaiset puiset tuet kuin muillakin on, mutta varsinkin se toinen oli jo niin pahasti kaatunut, ettei pysynyt senkään kanssa pystyssä. Tai sitten marjat vaan painaa liian paljon :) Nyt kuitenkin laitoin ne narun kanssa seinään kiinni, niin enää ei ainakaan siihen suuntaan kaadu. Tosin pelkona on, että ne kaatuu seinää päin, kun varsi ei varmasti ole kovin vahva enää. Täytyis varmaan antaa niille Viagraa, mutta kun sitäkin on niin hankala saada, kuulemma.
Jostain syystä kasvihuoneessa oleva Peter ei ole innostunut tekemään marjoja, vaikka kukkia on paljon, tai ainakin nuppuja. Yks pieni marjan alku on, mutta ainakin pari kukkaa on kuivunut ilman hedelmöitystä. En tiä pitäiskö luopua periaatteista ja astua parittajan suuriin saappaisiin pölyttämään myös ulkona, kun tähän mennessä olen luottanut luonnon voimaan. Luulis, että se ainut marja houkuttelis paikalle suuren joukon naaras heinäsirkkoja ym. Amorin apulaisia, mutta ei vaan näytä sekään toimivan. Tosin se on vielä niin pieni, etten ihmettele vaikkei kaikki olekaan kiinnostuneita.

Tällä erää ei taida sen suurempaa kertomista ollakaan, katotaan jos viikonloppuna tulee jotain tai viimeistään ens viikolla. Nyt pitäis olla aikaakin tarkastella kasvien sielunelämää, kun ei ole suuria suunnitelmia viikonlopuksi, tosin niitä voi tulla hyvinkin nopeesti. Ainakaan telkkaria ei tarvi kattoa kun se hajos pari päivää sitten. En ymmärrä mikä mun vehkeitä vaivaa, kuukausi sitten laukes digiboxi ja nyt telkkari. Mikä seuraavaksi?