Väksä oli saanut niin hyviä kokemuksia tuulettimen käytöstä, että sitä on pakko kokeilla itekin. Tänään sain aikaiseksi virittää ihan normaalin pöytätuulettimen niille. Parhaat tulokset kuulemma tulee, kun tuuletin on päällä aina sillon kun ne saa aurinkoa. Vielä en laittanut ajastinta, kun en jaksa hakea sitä varastosta, mutta ens viikolla laitan sen. Nyt täytyy vaan käsin laittaa päälle ja pois, kun vähän seuraa miten aurinko paistaa.

Viime aikoina on taas ollut niin paljon tekemistä, että chilit on jäänyt vähän huonolle hoidolle. Viikolla unohdin kastella parina päivänä ja ne pääsi jopa vähän kuivahtamaan. Ihan tarkkaan en osaa vahinkoja vielä sanoa, mutta ainakin yks Fluoresent Purple taitaa olla siirtynyt autuaammille kasvimaille. Täytyy jatkossa koittaa muistaa antaa vettä. Koulinnan jäljiltä on muuten taimet kasvanut tosi paljon ja isoimmat on vähän yli 20 senttisiä. Ne on niitä, mitkä on isoimmissa purkeissa, niin se taisi olla oikea ratkaisu. Ne mitkä istutin alunperin turveruukkuihin, ei ole kasvanut oikeestaan yhtään, niin sitä ei parane tehdä ens vuonna. Kaipa se on etu, kun aluksi on vähän pienempi ruukku. Pikkuhiljaa alkaa viimeisetkin pienissä ruukuissa sirkkalehtensä avanneet olemaan sen kokoisia, että saisi vaihtaa isompaan asuntoon. Täytyy kattoa, jos vaikka ens viikolla ehtisin tekemään senkin.

Täytyy varmaan pikkuhiljaa alkaa kyselemään naapurilta taas kasvihuonetta vuokralle kesälle, kun en ole vielä kysynyt. Toivottavasti saan vähän isomman palan kuin viime vuonna, niin voi tulla hyväkin sato. Ainakaan vielä en ole luopunut toivosta sadon suhteen, vaikka osa viime vuotisiakin odottaa vielä mausteeksi jauhautumista.