Eilen vietin koko aamun chilien parissa ja laittelin niitä isompiin purkkeihin. Valitettavasti vaan työt haittaa harrastuksia niin pahasti, etten ehtinyt kunnolla päivittämään blogia. Kuvat ehdin kyllä laittamaan, mutta monikaan ei varmaan löytänyt niitä ilman tätä tekstiä. Illalla sitten töllö vei voiton, enkä jaksanut alkaa kirjottamaan mitään.

Eihän se koulinta tälläkään kertaa ihan putkeen mennyt, mutta toivottavasti kaikki selvii siitä. Mulla oli 16 taimea yksittäispakattuna, niin aloitin koulinnan niistä ja laitoin niitä 8-15 senttisiin kippoihin, paitsi kaks Habaneroa jäi niihin 5 senttisiin missä on ollut alusta asti. Sitten kun aloin ottamaan isommasta laatikosta niitä, niin huomasin, että niillä on tosi pienet juuret. Laitoin muutaman niistä vähän liian isoihin purkkeihin, mutta 8 kpl 5 senttisiin. Epäilen vähän, että ne isot purkit on liian isot, eikä välttämättä oikein tykkää siitä.  Oliskin ehkä ollut parempi alottaa niistä sekalaisista, niin olis saanut niitä 10 senttisiin ja isommat juuret omaavat 15 senttisiin. Mutta toivotaan, että selviävät kuitenkin tästä välillä kovakouraisestakin käsittelystä. Nyt mulla on 30 taimea ja 29 ruukkua, eli yhdessä purkissa on 2 taimea. Ajattelin kokeilla vaihteeksi mitä ne tykkää, jos on kaveri ihan vieressä. Tänään varmaan virittelen niille tuulettimenkin, jos sitten alkais varret saamaan jämäkkyyttä. 

Tänä vuonna mäkin jätän sisälle vähän enemmän kasveja ja yritän saada niitä talvehtimaan, kun Väksällä oli niin hyviä kokemuksia. Jos haluut omia kuvia sun kasveista, niin laita ne vaikka sähköpostilla, niin lisään ne tänne.