Olen pitkin viikkoa tarjonnut ituja kavereille ja muutaman sainkin menemään. Tero ja Klasu & Noora huolivat molemmat 4-6 itua.

Toisessa isossa astiassa olevat idut (Ulkoa ja ET) on kehittänyt sen verran rihmastoa, että ne oli pakko koulia jo omiin purkkeihinsa. Myöhemmin juuret olisi sekaantunut liikaa, kun ne oli liian ahtaasti. Laitoin ne nyt välikoon purkkeihin, n. 5 senttiä halkaisijaltaan, yhden per purkki. En muista mitä multaa se on, mutta näyttää aika turvepitoiselta ja pussin päällä luki ammattilaiskäyttöön :) Tarkotus on siirtää ne lopulliseen ruukkuunsa keväällä, kun noi käy pieneksi. Loput idut heitin raa'asti roskiin, vaikka se pahaa tekikin. Tarkastin samalla toisen ison astian tilanteen (Töistä), mutta niitä en koulinut vielä. Ne on tehnyt huomattavasti vähemmän juuria ja niillä on muutenkin paremmin tilaa elää.

Minikasvihuoneissa on edelleen 8 purkkia itämättä, alan huolestumaan, että itääkö ne ollenkaan. Ne mitkä on itänyt, on jo varsin mukavan kokoisia. Ihan lähipäivinä joutunen ottamaan katon pois toisesta kasvihuoneesta.