Vihdoinkin alkaa vessa olemaan melkeen valmis, enää puuttuu peili ja kaappi, sekä pari listaa. Siinä on kyllä käytetty paljon tunteja puoleentoista neliöön. Melkeen kaikki mahdollinen onkin mennyt pieleen, mutta nyt on sentään jo käyttökunnossa. Hyvin huomas, etten oo mikään putkimies ja välillä oli vettä lattiallakin, mutta ajan (ja avun) kanssa siitäkin selvittiin.

Makkarin kuvioseinä on saanut yksityiskohtia, niin yhden kuvan näkee täältä. Koko seinää en laita tänne, vaan pari kulmaa vaan.

Yks viikon tärkeimpiä asioita on, että ilmastointi toimii taas, ja muutenkin sähköt alkaa hahmottumaan. Aulan lattiaa on laatotettu vähän eteenpäin ja yhdessä seinässä ollut kulma suoristettua, mutta muuten ei oo remppa juurikaan edennyt. Autokatos sentään on saatu melkeen tyhjäksi. Viikonloppuna käydään vähän ostoksilla, mutta muuten on vapaata rempasta. Ens viikolla yritetään saada aula laatotettua niin pitkälle, kun tässä vaiheessa pystyy. Lisäksi vien jätekuormia, jos vaikka sais autokatoksen siihen malliin kun se kuuluu olla.