Ajatukset ja mietteet rempasta tuntuu nykyään menevän melkosta vuoristorataa. Toisaalta oon jo ihan täynnä koko hommaa, mutta seuraavana päivänä voi olla ihan kiva nyppiä vähän jotain. Samaten tuntuu, ettei se valmistu koskaan, mutta hyvän päivän jälkeen ihailee suoritustaan, että saatiinpas hyvin aikaseksi. Takapakkia on tullut siinä mielessä, että luulin jo, että kaikki ekan aallon purut olis suoritettu, mutta taas olin väärässä. Aulassa on joutunut purkamaan jonkun verran seiniä, että on saatu sähköjä vedettyä sinne. Joku aika sitten saatiin uusittua johtoja niin paljon, ettei tarvi koteloidan sähköjä, vaan kaikki menee seinän/katon sisään. Siinäkin mielessä olin väärässä, että jo aikaa sitten julistin, että ekan aallon tarvikkeet on ostettu, mutta olin harvinaisen väärässä. Nyt alkaa (ehkä) olemaan kaikki tilattuna ja toimitus pitäis olla viikon lopussa tai seuraavan alussa. Vähän jännittää koska tulee viimiset keittiön osat. Vielä puuttuu pari uunipeltiä ja ylöspäin aukeavien ovien saranoihin jouset. Niittenkin piti tulla jo elokuussa ja monta kertaa sen jälkeenkin, muttei oo vielä näkynyt.

Näkyvimpiä asioita mitä viime aikoina on saatu aikaseksi on keittiön ja aulan oviaukkoihin laitetut liimapuulevyt ja listat. Teki tosi paljon ilmettä ja valmiimman näköseksi. Lisäksi aulan sähköjen uusinta oli iso asia. Lisäksi aulan seinät on lähes maalaus valmiit ja muurin pinnassa röpelömaali. Alakerran työtilakin on saanut maalit pintaan ja sähkötyöt pääsee alkuun. Myös pihaa on tullut vähän nypittyä.

Seuraavia töitä on jo mainittu työtilan sähköt, keittiön välitilan lasitus, jonka jälkeen sinne saa sähköt, aulan maalaus ja katto. Se helpottais taas paljon elämää, kun sais aulan alkupäähän tehtyä katon, niin sais valot paikalleen, kun nyt siellä on aika pimeetä. Koolaukset on jo, niin enää puuttuu ite katto. Myös keittiön välitilan pistorasioita on kaivattu, mutten saanut aikaseksi tilata laseja, niin ne puuttuu vielä.