Tein kaikista lopuista marjoista chilitahnaa. Laitoin yhden pienen sipulin ja marjat aika isoina paloina kattilaan ja keitin vedessä n. 7 minuuttia. Tämän jälkeen soseutin sauvasekottimen yhdellä osalla ja lorautin vähän öljyä joukkoon. En ollut ennen tajunnutkaan, että mulla on noin kätevä sauvasekotin. Siinä on erillinen kippo missä on vähän rajumpi terä ja tiivis kansi. Sen kanssa olis kannattanut mausteetkin jauhaa, niin ei olis tarvinnut mitään pakastepussiviritelmää, mutta ehkä sitten ens vuonna. Valmista tahnaa tuli yksi purkillinen umpiointiin ja vähän tavallisen purkin pohjalle.
.

198660.jpg
Tämä on vähän huono kuva, mutta kai siitä jotain selvää saa. Valmis tuotos ei ole kauniin näköstä, mutta aika tulista tuntui olevan kun maistoin.


Edit 21.8.2007

Tämä oli vähän neutraali kokemus. Toisaalta ihan hyvää laittaa ruokaan, mutta jauhe ajaa saman asian ja säilyy paremmin. En taida tehdä enää tänä vuonna.